Denna hemsida är endast avsedd för hälso- och sjukvårdspersonal i Sverige.

Sök

Menu

Close

Logga inLogga ut LäkemedelBehandlingsområdenUtbildning & MaterialPfizerPlayNyhetsbrevVåra tjänster

Meny

Stäng

Om Somavert Om SomavertOm SomavertEffekt & säkerhetEffekt & säkerhetEffektMonitorering av leverproverSäkerhetsprofilTumörpåverkanHanteringHanteringHantering av komorbitetACRODATACRODATVad är ACRODAT?Hur fungerar ACRODAT?ACRODAT - varför övervaka?ACRODAT IntegritetspolicyUtbildning & materialUtbildning & materialMaterialVideorFöreläsningarProduktresuméProduktresuméProduktresumé
Hur fungerar ACRODAT®?En enkel process i fyra steg för att hjälpa till att spåra dina patienters framstegSteg 1: Lägga till patienter

Efter registreringen kan varje behörig användare på din klinik lägga till en ny patient eller komma åt befintliga patientdata som lagras i krypterad form i den sökbara ACRODAT®-databasen.

Steg 2: Inbjuda patienter att fylla i frågeformuläret

Före varje patientbesök kan du skapa en patient- och besöksspecifik kod. Detta gör det möjligt för patienten att logga in på en patientspecifik sida på siten och fylla i ett frågeformulär om livskvalitet inför sitt kommande besök. Detta kan göras i väntrummet i förväg. Alternativt kan du ange QoL-information under samtal med din patient under hans eller hennes konsultation med dig.

Steg 3: Datainmatning

Vid varje patientbesök blir du ombedd att lägga in kort information om anamnes och sjukdomsspecifika parametrar i databasen.

Steg 4: Bedöma resultat och exportera data

Med hjälp av en validerad algoritm som skapats i samarbete med akromegaliexperter beräknar ACRODAT® varje patients aktuella övergripande sjukdomsstatus. Inmatning av patientdata över en tidsperiod kan visas grafiskt eller exporteras som en Excel-fil.

Exempel på diagram över patientstatusöversikt i ACRODAT® Övergripande statusdiagram IOF-I-diagram Symtomdiagram Qol-diagram beskuren
ACRODAT (snabblänkar)
PP-SOM-SWE-0149, juni 2023
PfizerPro KontoPfizerPro Konto

PfizerPros konto är avsedd för hälso- och sjukvårdspersonal bosatta i Sverige. Med kontot får du tillgång till Pfizers hela utbud av innehåll på webbplatsen, skräddarsytt utifrån ditt specialistområde.

Mitt kontoLogga ut

Den här webbsidan är avsedd för personer bosatta i Sverige.
Informationen på den här webbsidan är av allmän informations- och  utbildningskaraktär och är inte ämnad att ersätta personlig medicinsk rådgivning från läkare och annan hälso- och sjukvårdspersonal. För mer information om vår personuppgiftsbehandling, se vår Personuppgiftspolicy.

 

Pfizer AB innehar upphovsrätten till denna site och reserverar sig alla rättigheter därtill.

Pfizer AB, org.nr 556059-6255.
tel: 08-550 52 000
fax: 08-550 52 010
Kontakta webbansvarig

PP-BCP-SWE-0009, juni 2023
Du är på väg till en extern webbplats.
Pfizer ansvarar inte för innehållet i informationen på andras hemsidor.

Vill du fortsätta?
Är du hälso- och sjukvårdspersonal?

 

Denna site är avsedd för hälso- och sjukvårdspersonal bosatt i Sverige, klicka ja nedan så kommer du in på webbplatsen. Klickar du nej kommer du till Pfizer.se, vår site för allmänheten.

Välkommen!

ARBETAR DU INOM HÄLSO- OCH SJUKVÅRDEN?

PP-BCP-SWE-0009, MARS 2023

Ja Loading Nej Loading