Denna hemsida är endast avsedd för hälso- och sjukvårdspersonal i Sverige.

Sök

Menu

Close

Logga inLogga ut LäkemedelBehandlingsområdenUtbildning & MaterialPfizerPlayNyhetsbrevVåra tjänster

Meny

Stäng

Om Ibrance Om IbranceOm IbranceAktuelltEffekt & säkerhetEffekt & säkerhetIbrance studieprogramEffekt PALOMA-2Effekt PALOMA-3SäkerhetRiktlinjerReal World DataHanteringHanteringDoseringMonitoreringBiverkningshanteringUtbildning & material
Utbildning & materialDigitalt stödMaterialVideorFöreläsningar
ProduktresuméProduktresuméProduktresumé
Digitalt stöd för patienter som ordinerats IBRANCE

Vi har många initiativ för de patienter som har diagnosen spridd bröstcancer och behandlas med IBRANCE. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om vårt material och framförallt sprid gärna den här informationen till dina patienter. Läs mer nedan.

Ibrancepatient.se

Denna hemsida är en förhandsgranskad hemsida vilken vänder sig direkt till dina patienter som behandlas med IBRANCE. Här kan patienten läsa mer om sin sjukdom men också ta del av information som gäller specifikt deras behandling med IBRANCE. Här hittar dina patienter råd hur de kan hantera eventuella biverkningar som kan uppstå under behandling med IBRANCE. Det står om Ibrancepatient.se i patientbroschyren för IBRANCE men hänvisa gärna dina patienter direkt till hemsidan.

Ibrancepatient.se Besök webbplatsen LoadingSpriddbröstcancerochdu.se

Spriddbröstcancerochdu.se är en hemsida dit du kan hänvisa dina patienter eller anhöriga till patienter som lever med spridd bröstcancer. Här kan man läsa mer om sjukdomen och vilka olika typer av bröstcancer som finns. Här har vi också samlat råd och tips om kost och träning som patienter som lever med spridd bröstcancer kan ta del av. Det finns också träningsprogram som är inspelade av Leila Söderholm, föreläsare, inspiratör och hälsoexpert som själv varit drabbad av cancer och genomgått tuffa behandlingar. Sidan är framtagen av Pfizer och vänder sig till alla som på något sätt drabbats av bröstcancer.

Spriddbröstcancerochdu.se Besök webbplatsen Loading
Utbildning & material
PP-IBR-SWE-0841, juni 2023
PfizerPro KontoPfizerPro Konto

PfizerPros konto är avsedd för hälso- och sjukvårdspersonal bosatta i Sverige. Med kontot får du tillgång till Pfizers hela utbud av innehåll på webbplatsen, skräddarsytt utifrån ditt specialistområde.

Mitt kontoLogga ut

Den här webbsidan är avsedd för personer bosatta i Sverige.
Informationen på den här webbsidan är av allmän informations- och  utbildningskaraktär och är inte ämnad att ersätta personlig medicinsk rådgivning från läkare och annan hälso- och sjukvårdspersonal. För mer information om vår personuppgiftsbehandling, se vår Personuppgiftspolicy.

 

Pfizer AB innehar upphovsrätten till denna site och reserverar sig alla rättigheter därtill.

Pfizer AB, org.nr 556059-6255.
tel: 08-550 52 000
fax: 08-550 52 010
Kontakta webbansvarig

PP-BCP-SWE-0009, juni 2023
Du är på väg till en extern webbplats.
Pfizer ansvarar inte för innehållet i informationen på andras hemsidor.

Vill du fortsätta?
Är du hälso- och sjukvårdspersonal?

 

Denna site är avsedd för hälso- och sjukvårdspersonal bosatt i Sverige, klicka ja nedan så kommer du in på webbplatsen. Klickar du nej kommer du till Pfizer.se, vår site för allmänheten.

Välkommen!

ARBETAR DU INOM HÄLSO- OCH SJUKVÅRDEN?

PP-BCP-SWE-0009, MARS 2023

Ja Loading Nej Loading